Kunstenaars
 

Eline 't Sant

Eline 't Sant

Eline ‘t Sant is een multidisciplinair kunstenaar: 2D, 3D, mixed media, assemblages, installaties en fotografie maken deel uit van haar oeuvre.

Haar beeldend en fotografisch werk behandelt thema’s als identiteit, vergankelijkheid, inpakken & ordenen en het aangaan van dialogen met materie en gelaagdheid in tijd en ruimte.

Haar veelvuldig “reizen” en onderdompelingen in andere culturen en het exploreren van afgelegen oorden resulteren dan ook in een zoektocht naar recycleerbare bruikbare materialen, mijn beeld - en reismateriaal vaak vastgelegd in lagen en pixels, canvas, papier, hout, plaaster,papier en glas.

Ze hanteert multidisciplinaire technieken zoals integreren van fotografie en gebruik van mixed media, assemblages, sculpturen in installaties. 

Ze studeerde grafiek en tekenen aan SLAC Academie Leuven. Conceptueel en Multidisciplinair atelier, monumentale kunst aan Academie van Mechelen.

Ze behaalde tal van onderscheidingen, selecties en vermeldingen, ze werd meerdere malen geselecteerd voor belangrijke kunstprojecten en tentoonstellingen in binnen en buitenland. 

Meer foto’s en info www.elinetsant.be 

Facebook – Instagram Eline ’t Sant

BEELD https://beeld.be/kunstenaars/eline-t-sant

elinetsant@hotmail.com

Werk Eline 't Sant Werk Eline 't Sant Werk Eline 't Sant
Nationale Loterij
Belsack
Dekoninck
Jejo Wines
Gemeente Pepingen
Colora
Doraku
Materia Gin
KBC
Alzarine
Villa servais