Kunst in het Dorp 2018

15 - 16 - 21 - 22 - 23 september

Geert Van Rysseghem

Geert Van Rysseghem

"Art With Holes”  Zo omschrijft Geert Van Rysseghem zijn bronzen sculpturen met als rode draad beweging en sport. Energie en dynamiek gaan hand in hand met zwevende elementen waardoor zijn werken nog meer beweging uitstralen. Weggebroken stukken in contrast met fijn uitgewerkte details zorgen dan weer voor transparantie en doorkijk. 

Een autodidact is volgens Wikipedia iemand die zijn kennis door zelfstudie en los van iedere begeleiding door een educatieve organisatie of opleiding heeft verkregen. En net op dezelfde manier kan je de loopbaan van Geert beschrijven. Van kindsbeen af een creatieve duizendpoot die op zijn levensweg iedere uitdaging is aangegaan. Hij ziet zichzelf niet als een kunstenaar, maar sinds zijn kinderjaren krijgt hij wel altijd de naam artist opgeprikt. Opmerkingen zoals: 

“Waar haalt hij het uit” en “Hoe speelde hij dit nu weer klaar” zijn niet ongewoon en werken bij hem aanstekelijk. En geef toe, iedere nieuwe uitdaging betekent volop genieten van weer een nieuwe dag.

 

www.pieceunique.be

 

https://www.instagram.com/geert.vanrysseghem/

 

https://www.facebook.com/pieceunique.be/

 

Werk Geert Van Rysseghem Werk Geert Van Rysseghem Werk Geert Van Rysseghem
Alzarine
Belsack
Groendekor
Dekoninck
Jejo Wines
Jopego
Borremans
KBC
Gemeente Pepingen
Provincie Vlaams-Brabant
Leo's Bistro
Nationale Loterij
Claes Willems